Rezultati bela tema open

Posted on 2. July, 2012

V soboto, 30. 6. 2012, se je v Kopru odigral še tretji open turnir, ki ga je na štirih mizah tipa Roberto Sport Adrenaline organiziralo Športno in kulturno društvo Bela tema iz Kopra. Kljub vročinskemu valu, ki je igralcem pobral kar nekaj dragocenih moči, je bil turnir dobro obiskan in na visokem igralnem nivoju.

Dogodek je bil odlična priložnost za vse tekmovalce, da pomerijo moči pred največjim namizno-nogometnim dogodkom v Sloveniji, mednarodnim turnirjem Slovenian Coast Masters.

Turnir se je pričel z disciplino Odprto posamično, kjer so domačini, člani ŠKD Bela tema osvojili kar tri izmed prvih štirih mest. Disciplino je po izpadu favorita Simona Zormana osvojil aktualni državni prvak Erik Sabolič (DNN Udarni val), drugo mesto si je zasluženo priboril Rok Slokar (ŠKD Bela tema), na tretje mesto pa se je zavihtela Jana Rožac (ŠKD Bela Tema).

Boj za prevlado v disciplini Odprto dvojice se le še zaostruje. Tokrat sta si po finalni zmagi nad dvojico Matevž Jeras Boštjan Toman (DNN Blisk) najžlahtnejšo kolajno priborila Matej Vidergar in Dejan Kocjančič (ŠKD Bela tema), tretje mesto je pripadlo dvojici Simon Zorman Erik Sabolič (DNN Udarni val).

Na turnirju sta se odigrali tudi obe Junior U18 disciplini. Med dvojicami sta najbolj blestela Luka Cvetkovič in Aleks Laginja (ŠKD Bela tema), drugo mesto sta si priborila Jasmin Mališi in Rene Štefančič (ŠKD Bela tema), tretja pa sta bila Domen V. Stepančič in Nik Kokot (ŠKD Bela tema). Med posamezniki sta prevlado potrdila Aleks Laginja s prvim in Luka Cvetkovič z drugim mestom. Bron je šel v roke Jasminu Mališiju.

Med ženskimi posameznicami je bila razvrstitev pričakovana: slavila je Jana Rožac (ŠKD Bela tema), sledili sta ji Marijana Luketič (DNN Udarni val) in Tjaša Kogovšek (DNN Blisk).

Rezultati

{AdmirorGallery}SloTekme/2012/BelaTemaOpen{/AdmirorGallery}