Liga kalčeto 2011/2012

Posted on 6. October, 2011

ŠKD Bela Tema bo v soboto 29.10.2011 odprla sezono namiznega nogometa na primorskem s prvim turnirjem tradicionalne Lige Kalčeto. To sezono bo liga nekoliko prenovljena, vendar zaradi tega nič manj zanimiva!

Tokrat nas bo gostila Picerija Alan Ford, ki se je izkazala že pri organizaciji turnirja za državno A Ligo v namiznem nogometu. Zagriženi igralci namiznega nogometa se bodo lahko pomerili v klasičnih dvojicah na FABI mizah. Sistem igranja ostaja enak kot prejšnjo sezono; določi se nosilce in le-tej so neposredno uvrščeni v nadaljevanje, medtem ko se “manj vešči” borijo v skupinskem delu in se šele nato pridružijo višje rangiranim.

Prijavnina na turnir znaša 4 EUR za člane ŠKD Bela Tema, KŠOK in KIŠD, za nečlane pa 8 EUR na osebo. Nagradni sklad predstavlja 80% pobranih prijavnin, zmagovalci pa dobijo tudi spominske medalje.

Zabavno druženje, tekmovanje za prestižen naslov najboljšega na FABI mizah v Sloveniji in sklepanje novih poznanstev so dejavniki, ki bodo, kot že mnogo let doslej, privabili smetano igralcev namiznega nogometa Slovenije in bližnjih sosednjih držav. Seveda pa bodo člani ŠKD Bele Teme poleg za smetano poskrbeli tudi za vse tiste “manj vešče”, ki si želite izpiliti tehniko ali pa le preživeti kakšen zabaven večer v dobri družbi in namiznim nogometom.

Vabljeni vsi, dobri in slabi, lepi in grdi, zabavni in zateženi, uki in neuki, ženske, moški in ostalo 🙂 na prvi turnir letošnje Lige Kalčeto, ki bo 29.10.2011 ob 17.00 v Piceriji Alan Ford v Kopru.

SPORED SEZONE (turnirji bodo proti koncu vsakega meseca):

December – Tretji turnir 
Februar – Četrti turnir 
Marec – Peti turnir 
April – Šesti turnir 
Maj – Finale Lige Kalčeto