INTERSPORT postal sponzor ženske reprezentance Torino 2015

Posted on 2. April, 2015

S svojim sporočilom Šport ljudem je INTERSPORT postal sponzor in uradni opremljevalec slovenske ženske reprezentance v namiznem nogometu Torino 2015, v postavi Jana Rožac (kapetanka), Marijana Sabolić, Petra Hvala, Tjaša Kogovšek, Patricia Pantelić, Leja Skalički, s kapetanom Rokom Slokarjem na čelu.
Podjetje INTERSPORT ISI d.d. v več kot tridesetih specializiranih prodajalnah po celi Sloveniji zagotavlja kakovostno ponudbo športne opreme. »Naša filozofija je preprosta,« sporočajo, »bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Naša naloga pri tem je, da vam omogočimo nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Zato pravimo, da prinašamo šport ljudem.
Skladno s svojo filozofijo je INTERSPORT postal sponzor in uradni opremljevalec slovenske ženske reprezentance v namiznem nogometu Torino 2015. V oblačilih in obutvi ekskluzivne znamke Pro Touch bodo naša dekleta Slovenijo zastopala s stilom, na debitantskem nastopu na Svetovnem prvenstvu pa pokazala kaj znajo in kljub kvalifikacijam v skupini smrti dosegla odlično uvrstitev.
Po odigranem svetovnem prvenstvu bo ženska reprezentanca v sodelovanju z INTERSPORT-om priredila serijo promocijskih dogodkov, s katerimi bodo dekleta svet amaterskega in profesionalnega namiznega nogometa približala širši javnosti.
Zaenkrat iz celotne opreme razkrivamo le majhen detajl … več pa čez dober teden dni!

Intersport

Intersport