FoosING special

Prvi FoosING Special turnir

Pozdravljeni, najlepša hvala za izkazano zanimanje!

Končno, bi lahko rekli, se začenjajo namiznonogometni večeri za sladokusce – FoosING Special.

Za kaj se gre? Prav preprosto povedano, turnir dvojic v namiznem nogometu na najbolj Foos lokaciji v Ljubljani – FoosING klub v Kavalu v Ljubljani.

In kaj je tu posebnega? V prvem delu se tekmuje v različnih kategorijah (Rookie, Semi-Pro, Pro, Open), v različnih skupinah, tako da imate prav vsi možnost poseči po nagradah, saj je vsaka skupina zase nagrajevana. V drugem delu pa se najboljši pomerijo med seboj za glavno nagrado FoosING specialistov.

Še niste prepričani? Tekmovanje je narejeno tako, da lahko poskusite večkrat – izpad iz skupine torej ne nujno pomeni tudi konca tekmovanja. Prav tako, pa to pomeni, da lahko zmagate v več skupinah in si tako priborite večjo nagrado.

Niste dovolj dobri? Vsekakor se kvaliteta gradi skozi čas. Vsaka pot pa se začne s prvim korakom – in kje bolje in lažje kakor tu, ko boste tekmovali z igralci podobnega ranga?

Še niste prepričani? Vsak, ki je kdaj obiskal FoosING v Kavalu lahko pove, da v Kavala sploh ne hodimo tekmovati – tam smo predvsem ker se dobro počutimo z enako mislečimi, tistimi ki radi igramo namizni nogomet.

Če ste prebrali do tu, vam ne ostane nič drugega, kot da se prijavite na prvi dogodek, ki bo prvi petek v juniju (1.6.2018) zvečer.

POZOR! Vsi novinci, posebej za vas bomo naredili novo skupino (ali dve) kjer boste lahko nastopili zastonj! Ob prijavi samo vpišite NOVINCI v polje s kodo za popust, in to je to

Super vzdušje Dobra ekipa Kategorizacija igralcev Denarne nagrade

Kaj pravijo naši obiskovalci?

Primož, Ljubljana, Semi-Pro: “Prva asociacija na FoosING? Dužba, sproščenost in povezanost.”

Luka, Ljubljana, Rookie: “Tekmovalno a vendar dovolj sproščeno in zabavno, da noben ne pozabi, da smo na koncu vsi kolegi.”

Tomaž, Ljubljana, Pro: “Na FoosING turnirjih sistem poskrbi, da se vsaka tekma lahko konca z zmago ene ali druge strani. In prav zaradi tega sta nivo igre in napredek novih tekmovalcev zelo ocitna ze po nekaj mesecih igranja.”

Kaj  pa prijavnine in popusti?

Kategorija Prijavnina
Rookie 3 eur / osebo
Semi-pro 5 eur / osebo
Pro 7 eur / osebo

Če želite promocijski popust, pa spremljajte našo promocijo (Facebook ali mailing lista … ali pa vprašajte prijatelja, psst) in vpišite kodo za popust v polje ob prijavi!

  

Na spodnji povezavi najdete lestvico naše redne torkove lige.

Za vse dodatne informacije me kontaktirajte na: rok.slokar@namizninogomet.si