Državno prvenstvo 2021

Posted on 12. September, 2021

Državno prvenstvo 2021 je pod streho! Hvala vsem, ki so kakorkoli prispevali k realizaciji dogodka, ki je še pred nekaj mesecih zgledal “misije nemogoče”!

Največja zahvala društvu ŠD Jejž in predsedniku društva Matej Kocbek, ki so nas gostili, pogostili in seveda tudi poskrbeli, da je bil dogodek kar se da varen.

Posebna zahvala občini Sveta Ana in osnovni šoli Sveta Ana v Slovenskih Goricah, ki sta nam omogočila izvedbo državnega prvenstva v namiznem nogometu!

Zahvala tudi vsem sponzorjem, ki so bili tudi tokrat z nami, in sicer Ballpokal športna priznanja se je ponovno izkazal s pokali, ki so nam polepšali slavlejenje zmagovalcev, podjetju JAKO, ki je opremilo društvo Jejžev in podjetju Leonhart Tischfussball, ki nam je zagotovil namizne nogomete izjemne kvalitete, na katerih smo prvenstvo tudi izpeljali.

Posebna zahvala Tadej Breznik, ki je vložil ogromno truda, živcev in neprespanih noči, da smo ostali ahko brezbrižno uživali v igranju

Hvala tudi vsem ostalim, ki ste pomagali pretovarjati, postavljati, čistiti namizne nogomete, voditi turnir, čistiti dvorano, ipd.

Posebna zahvala ekipi pravih štajerk in štajercev, ki nas je nahranila, zabavala ter nam pričarala nasmeh na obraz tudi po kakšnih razočaranjih, ki smo jih doživeli za namiznimi nogometi  Tako ftrgano dobre druščine že dolgo nismo imeli na naših eventih.

Pa seveda velika zahvala vsem tekmovalcem, brez vas seveda ne bi bilo ne društev, ne Zveze in niti namiznega nogometa kot športne discipline v Sloveniji!

Še enkrat hvala vsem, ki ste bili z nami na Državnem prvenstvu v namiznem nogometu 2021! V kratkem tudi ostale slike in uradni rezultati….nekaj presenečenj pa je le bilo tokrat, za več pa boste morali počakati še kak dan, da zberemo ves material in odpočijemo utrujene glave.

REZULTATI

Športen pozdrav,
Zveza namiznega nogometa Slovenije