CroSlo Liga #3 – rezultati

Posted on 20. February, 2011

V soboto, 19. 2. 2011, se je v okolici Zagreba – bar Fair Play v Desincu – odvijal 3. turnir CroSlo lige. Tudi tokrat se je turnirja udeležilo kar lepo število tekmovalcev (30 posamično in 19 ekip) in kot kaže je bila odločitev o skupni ligi prava stvar, igralci pa so jo sprejeli z navdušenjem. Tokrat na sporedu ni bilo “zabavnih” disciplin, tako da so se odigrale samo klasične (odprto posamično, odprto dvojice, ženske posamično in junior posamično).

V posamični kategoriji je, kot vsakič na hrvaškem, slavil Simon Zorman. Kot kaže mu turnirji preko meje bolj ustrezajo kakor domači, saj vselej zmaga, kljub težjemu razporedu v eliminacijskem delu. V finalu je presenetljivo na drugi strani mize stal izkušen hrvaški igralec Željko Zekič, ki se je že v prvem kolu pošteno namučil, po preobratu zmagal in nato prišel vse do finala.

Nekoliko bolj presenetljivi so bili rezultati v dvojicah. Na koncu sta slavila Boštjan Toman in Matevž Jeras. Boštjanova solidnost v obrambi in Matevževa zanesljivost v napadu sta jima zasluženo prinesla prvo skupno lovoriko. Tri različne dvojice na najvišji stopnički na treh turnirjih pa vse bolj pričajo o izenačenosti tekmovanja. Tako sta tokrat zmagovalca prvega turnirja Darjan Bošnjak in Filip Šimunovič izpadla že v prvam kolu.

V ženskem tekmovanju je ob odsotnosti prve favoritinje brez težav zmagala Marijana Luketić, med juniorji pa je bil najboljši Massimo Gruičič.

Rezultati:

Odprto posamično:
1. Simon Zorman (SLO)
2. Željko Zekić (HRV)
3. Darjan Bošnjak (HRV)

Ženske posamično:

1. Marijana Luketić (HRV)
2. Ivona Hlapčić (HRV)
3. Ivona Petrović (HRV)

Junior posamično:

1. Massimo Gruičić (HRV)
2. Luka Vještica (HRV)
3. Dino Vičević (HRV)

Odprto dvojice:
1. Boštjan Toman (SLO), Matevž Jeras (SLO)
2. Rok Šoštarič (SLO), Klemen Pšajd (SLO)
3. Jaka Ptiček (SLO), Luka Slapnik (SLO)

 

{AdmirorGallery thumbWidth=260 thumbHeight=”170″}CroSlo2011/turnir3/Rezultati{/AdmirorGallery}

Vsi rezultati

Rating CroSlo Lige

{AdmirorGallery}CroSlo2011/turnir3{/AdmirorGallery}