CroSlo Liga #1 – rezultati

Posted on 12. December, 2010

V soboto 11.12.2010 je SNK Sten v sodelovanju z ZNNS in HSNS v Zagrebu uspešno organiziral 1. turnir skupne Hrvaško-Slovenske lige. Na turnir se je z visokimi cilji iz Slovenije odpravilo kar 15 zagrizenih igralk in igralcev, ki so se z najboljšimi hrvaškimi namiznonogometaši pomerili v štirih različnih disciplinah: posamično, dvojice, ženske posamično in junior posamično. Štiri Garlando mize so bile prizorišče strastnih bojev, neverjetnih strelov, prepotenih obramb ter seveda slavja zmagovalcev in sklonjenih glav poražencev. Velike borbe in nekaj presenečenj je poskrbelo za zanimive končne rezultate.

V posamični disciplini slovenski igralci niso razočarali in so pobrali vse; med osem najboljših se je uvrstilo kar šest Slovencev. Zmago je po pričakovanjih odnesel Simon Zorman, ki je v finalu nadigral Boštjana Tomana. Bolj presenetljiva sta bila tretje mesto Matevža Jerasa in četrto mesto Jane Rožac. V dvojicah pa se je slika žal nekoliko obrnila. Med prvih osem je prav tako prišlo pet slovenskih ekip, vendar jim je za odločilne tekme zmanjkalo moči, tako, da se je v polfinale prebila samo dvojica Simon Zorman in Erik Sabolič, ki je na koncu zasedla tretje mesto. V ženski konkurenci je Jana Rožac v finalu suvereno premagala Hrvatico Marijano Luketić, v juniorjih pa je naslov pričakovano pripadel enemu boljših slovenskih igralcev, Romanu Klopčiču.

 

Že v začetku prihajajočega leta pa se nam obeta 2. turnir CroSlo Lige, ki pa se bo odvijal na naši strani meje. Zato vse, ki vam je žal, da ste ta turnir zamudili vabimo, da se nam pridružijo, pokažejo svoje znanje in morda celo poberejo kakšno kolajno.

 

SKOK NA FORUM

Rezultati:

Odprto posamično:

 1. Simon Zorman (SLO)
 2. Boštjan Toman (SLO)
 3. Matevž Jeras (SLO)

Ženske posamično:

 1. Jana Rožac (SLO)
 2. Marijana Luketić (HRV)
 3. Ines Križman (SLO)

Junior posamično:

 1. Roman Klopčič (SLO)
 2. Alen Beljan (HRV)
 3. Josip Lehpamer (HRV)

Odprto dvojice:

 1. Filip Šimunovič, Darjan Bošnjak (HRV)
 2. Antonio Novački, Marijana Luketić (HRV)
 3. Simon Zorman, Erik Sabolič (SLO)

 

VSI REZULTATI (pdf)

{AdmirorGallery thumbWidth=250 thumbHeight=”200″}CroSlo2011/turnir1/Rezultati{/AdmirorGallery}

{AdmirorGallery}CroSlo2011/turnir1{/AdmirorGallery}