Balkan cup 2015 je zaključen

Posted on 30. October, 2015

Ali si je pred sezono kdorkoli mislil, da bomo doživeli ITSF turnir v Srbiji s preko sto udeleženci? Ves vložen trud se je poplačal bi lahko rekli. Preko 150 igralcev na treh turnirjih, od katerih je bil vsak večji … Marca smo začeli v Ajdovščini, nadaljevali junija v Zagrebu in svečano zaključili konec oktobra v Pančevu!

Zadnji turnir letošnje serije Balkan cup bo ostal v spominu vsem, kot največji turnir serije s preko 100 igralci iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Črne Gore, Bolgarije in Romunije. Slovencem pa bo ostal še posebej v lepem spominu, saj smo domov odnesli skoraj vse najpomembnejše trofeje. Tako je najboljši igralec na Balkanu za sezono 2015 postal član jeseniškega kluba Udarni val, Simon Zorman, najboljša igralka pa članica koprskega kluba Bela tema, Jana Rožac. Na odru med najboljšimi sta se jima pridružila še Matevž Jeras, tretji posameznik sezone in član Bliska iz Lukovice in Petra Hvala, 2. najboljša igralka sezone, sicer pa članica Udarnega vala. Najbolj pa smo veseli naslova najboljših na Balkanu v ekipni konkurenci, saj so to trofejo priigrali člani Slovenia Table Soccer Team-a, torej naši državni reprezentanti!

Kaj pa ostalo? Ja, kakor se to za Srbijo spodobi, so nas gostitelji postregli z odličnim vzdušjem, prijetnimi zabavami. Najpomembneje je, da turnir ne bo ostal v lepem spominu samo zmagovalcem, temveč je malokoga pustil ravnodušnega!

Prva sezona Balkan cup-a je za nami. Glede na uspešnost ne dvomimo, da bo to z leti postala ena najprepoznavnejših evropskih turnej, brez pozabiti osnovnega cilja: radi se družimo in radi igramo namizni nogomet! Se vidimo v sezoni 2016.

Vsi rezultati zadnjega turnirja pa v priponki:

Balkan Cup Serbia 2015

image110 image109 image108 image107 image106 image105 image104 image103 image102 image101