2. Turnir A-Lige v Kopru

Posted on 13. October, 2015

V soboto, 20. oktobra 2015, je Center mladih Koper gostil 2. turnir A-lige, najmočnejše državne lige v namiznem nogometu. Člani domačega društva Bela tema, ki v Centru mladih prirejajo redne treninge, so v sodelovanju z ZNNS priredili odlično vzdušje in izjemen turnir, na katerem so se tekmovalci lahko pomerili v sedmih disciplinah.

V tekmovanju dvojic, ki se ga je udeležilo največ igralcev, sta slavila člana DNN Udarni val Simon Zorman in Franci Bizjak, drugo mesta sta zasedla Bliskovca Matevž Jeras in Rok Šoštarič, tretje mesto pa sta si z epsko zmago nad aktualnima državnima prvakoma izborila David Potrbin in Tadej Breznik iz ŠD Splavar. Posamično tekmovanje je osvojil David Potrbin, drugo mesto je ponovno šlo v roke Matevžu Jerasu, tretji pa je bil član domačega društva Bela tema, Rok Slokar.

Med tekmovalkami je bila znova nepremagljiva Jana Rožac iz ŠKD Bela tema, ki je slavila v posamičnem tekmovanju, v tekmovanju dvojic skupaj s Petro Hvala (DNN Udarni val) in v mešanem tekmovanju z Rokom Slokarjem. Odličen nastop je tokrat prikazala novinka Eva Kogelnik, članica DNN PikNog, ki se je zavihtela na druge mesto v vseh treh omenjenih disciplinah – v ženskih dvojicah s klubsko soigralko Tamaro Kotnik in v mešanih dvojicah z Leonom Kogelnikom (DNN PikNog). Bron je med posameznicami osvojila Petra Hvala, v mešanih dvojicah pa člana ŠD Splavar Saška Vilič in David Potrbin.

V fun disciplini 2Ball, namenjeni vsem, ki jim je igra z eno žogico premalo, pa sta zmagala Rok Slokar (ŠKD Bela tema) in Tomaž Čoha (ŠKD Črn plamen).

Novembra se namiznonogometna karavana seli v Trojane, na odprti multitable turnir ŠD Splavar, kjer se bodo tekmovalci lahko pomerili na različnih mizah: Garlando, Roberto Sport, Tornado, Bonzini in Tecball. Se vidimo!

 

REZULTATI:

ODPRTO DVOJICE:
1. Simon Zorman, Franci Bizjak (Udarni val)
2. Matevž Jeras, Rok Šoštarič (Blisk)
3. David Potrbin, Tadej Breznik (Splavar)

ODPRTO POSAMIČNO:
1. David Potrbin (Splavar)
2. Matevž Jeras (Blisk)
3. Rok Slokar (Bela tema)

MEŠANE DVOJICE:
1. Jana Rožac, Rok Slokar (Bela tema)
2. Eva Kogelnik, Leon Kogelnik (PikNog)
3. Saša Vilič, David Potrbin (Splavar)

ŽENSKE POSAMIČNO:
1. Jana Rožac (Bela tema)
2. Eva Kogelnik (PikNog)
3. Petra Hvala (Udarni val)

ŽENSKE DVOJICE:
1. Jana Rožac, Petra Hvala (Bela tema / Udarni val)
2. Eva Kogelnik, Tamara Kotnik (PikNog)

2-Ball
1. Rok Slokar, Tomaž Čoha (Bela tema / Črn Plamen)
2. Igor Pavletič, Džemal Ahmetovič (Bela tema)
3. Petra Hvala, Rok Slapnik (Udarni val / Blisk)

2. turnir A-lige 2015 – Vsi rezultati

 

[srizonfbalbum id=5]