Slovenian Coast Masters 2011

Posted on 20. July, 2011

Največji mednarodni turnir namiznega nogometa v Sloveniji ponovno v Ankaranu

Potem ko je lani Zveza namiznega nogometa Slovenije prvič organizirala mednarodni turnir v namiznem nogometu serije ITSF Master, se je zaradi visoke udeležbe in zelo pozitivnih odzivov nastopajočih odločila, da turnir »Slovenian coast Masters« organizira tudi letos. Eden največjih svetovnih turnirjev na mizi vrste Roberto Sport in po mnenju mnogih tujih igralcev tudi eden boljših turnirjev na koledarju Mednarodne zveze namiznega nogometa, bo tako kot lani v Adria Bowling centru v Ankaranu, od petka, 22., pa vse do nedelje, 24. julija.

 

Organizatorji pa bodo poleg omenjenega turnirja izpeljali še finalni del letos ustanovljene in po odzivu zelo uspešne slovensko-hrvaške »CroSlo« lige, kjer se bo določilo najboljše tekmovalce iz območja teh dveh držav.

Sicer pa se bodo najboljši igralci namiznega nogometa, organizatorji jih tudi letos pričakujejo več kot sto iz vseh koncev Evrope, na Slovenian coast Masters v treh dneh pomerili v desetih različnih disciplinah, kot so odprte dvojice in enojice, ženske odprte dvojice in enojice, mešani in žrebani pari itd.

Več si lahko preberete v predstavitvi turnirja.