Največji turnir je tu!

Posted on 7. July, 2012

Najboljši, največji, najbolje obiskani slovenski turnir je pred vrati! Slovenian Coast Masters vsako leto na slovensko Obalo privabi veliko domačih in tujih tekmovalcev. Enako je pričakovati letos. Vrata se bodo odprla v petek 13. 7. ob 16 h, z igranjem pa se bo zaključilo v nedeljo 15. 7. zvečer!

Turnir, ki ga ne sme zamudi nihče! Boljši tekmovalci se bodo potili ob igranju namiznega nogometa, tisti nekoliko slabši ali manj srečni, pa se bodo potili pod vročim soncem na plaži. S strnaskimi dogodki pa bo poskrbljeno, da ne bo premalo igranja prav za nikogar.

Poleg standardnih odprtih in ženskih disciplin (dvojice, posamično) bodo tako na sporedu še izžrebane dvojice, igra z dvema žogicama in rookie discipline, namenjene tistim nekoliko slabšim. Novost je v tem, da bodo rookie discipline služile kot sateliti za odprte discipline, kar pomeni, da se bodo najboljše uvrščeni med začetniki avtomatično uvrstili v žreb za odprto tekmovanje. Na vrsto bodo prišli tudi juniorji (U18) in seniorji (nad 50), tako da se zabave ne bo manjkalo.

Torej, ne zamudite spektakla na slovenski Obali in pridite pogledati na Slovenian Coast Masters 2012! Več informacij dobite na naših podstraneh.